Jazeker wil ik!

Een trouwerij die begint met het jawoord in de Ridderzaal en eindigt, na een fantastisch feest in de Grimaldizaal met een nacht in de Torensuite: daar zeg je zeker ‘Ja, ik wil’ tegen.


De beste start

U rijdt met uw geliefde langs de mooie border naar het kasteel, waar de ambtenaar van de burgerlijke stand op u  wacht. Na het ja-woord is het de beurt aan familie, vrienden en bekenden om u alle geluk te wensen. In een ambiance die zo bijzonder is, krijgt uw huwelijk echt de beste start.

Beloof elkaar trouw in stijl

Deze dag, maar ook deze plek zul je nooit vergeten. Kasteel Elsloo is zo’n unieke trouwlocatie waar je onherroepelijk voor valt. In het prachtige en stijlvolle kasteel bekruipt je het gevoel dat jullie nieuwe geschiedenis wel héél bijzonder wordt.

Romantiek op hoog niveau

Word wakker in de Torensuite op de eerste dag dat uw huwelijk van kracht is, beklim samen het trapje naar het terras van de uitkijktoren, geniet van een voortreffelijk ontbijt en kijk uit over het prachtige park en kom pas later met beide voeten weer op de grond. 

Privé-terras voor twee

De karakteristieke ronde toren met speklagen van mergel stamt uit 1843. In de kasteeltoren liggen de prachtige Ridderzaal en de stijlvolle torensuite. Vanuit deze ruimtes én vanaf het privé-terras bovenop de toren is het uitzicht op de omgeving werkelijk sprookjesachtig.


Onze contactgegevens

Maasberg 1, 6181 GV Elsloo

t +31 46 437 76 66

f +31 46 437 75 70

info@kasteelelsloo.nl